Rendelt már valaki? Érdemes vagy csak pénzkidobás?
2018. ápr. 17. 15:43
1/7 anonim válasza:
Ne használd a Wish-t, mivel csalnak az árakkal, és a termékleírás is sokszor megtévesztő. Nagyon nyomják a reklámot hogy mindenhol őket lásd, de a szolgáltatás minőségére már nem költenek ennyit, illetve direkt hamis információkat és megtévesztő adatokat közölnek.
A kínai vásárlásokról általánosságban pedig: a termék adatlapján látod hogy mit kapsz a pénzedért. Kínából jellemzően azért rendel az ember, mert olcsón kap az árszintnek megfelelő tudású terméket, és ha nem tetszik neki akkor vesz valami mást, és mégsem dobott ki rá kemény tízezreket. Persze becsúszhat rá ugyanúgy az áfafizetés és garancia sincs, úgyhogy ezeket mérlegelni kell.
2018. ápr. 17. 15:54
2/7 anonim válasza:
Először rendelj valami olcsóbbat. Nézd meg a minőséget, amit küldenek. A megtévesztés az nem oké, max a rendelő volt figyelmetlen. 200 ft ért már nehogy egy okos telefont küldjenek, hanem csak a tartóját. stb. Jól meg kell nézni a hirdetést. Én eddig rá szántam kb 10000.- t ha minden rendben lesz, akkor rendelek még.
2018. ápr. 17. 16:09
3/7 anonim válasza:
Regebben 1-2 eve neztem memoriakartyat, 128 gb volt valami 10 euroert na mondom megnezem azt magamnak. Rakattintas utan nem is volt 128 gb csak 1gb, 2gb, 8gb külön-külön na mondom sokra megy veletek az ember. Ugyan az a gagyi bolt mint az aliexpress, meg a többi hülyeség. Millóból van 2 dolog ami olcsóbb és valamit is ér akkor sokat mondok. Ill. Aliról mobil tokot/ vedőfóliát rendelek csak az utóbbi időben mivel azok egesz türhető minőségűek.
2018. ápr. 17. 16:15
4/7 anonim válasza:
Elektronikát csak évek óta működő hazai boltból, garancialevéllel, amiket már letesztelt előtted pár száz vásárló. Én csak olyan cuccot veszek, amiről már írtak legalább 50 pozitív véleményt akár hazai akár külföldi oldalon.
Amennyit megspórolsz a kínai oldalakkal, annyit elveszítesz később a hibás működéssel vagy gagyi termékkel.
2018. ápr. 17. 16:25
5/7 anonim válasza:
Több cuccot rendeltem már a wish-ről és minden rendben volt.
De én drágább cuccokat nem rendelnék.
2018. ápr. 27. 10:20
6/7 anonim válasza:
A 128 gb micro sd csak 1 gb os lett mire megtalaltam az oldalukon, akkor sem rendelnék onnan ha ingyen lenne
2018. ápr. 27. 17:43
7/7 anonim válasza:
A kamu adathordozó eszközöket bármelyik kínai oldalon beszophatod, mivel ott szinte iparággá alakult a buherálás és trükközés velük. Az pedig részben a felhasználó hibája ha nincs tisztában az ár-érték arányokkal, például hogy pár száz vagy ezer forintért nem vehet meg olyan dolgot ami a valóságban több tízezerbe kerül. Márpedig egy üres adathordozó annál nagyobb kamu, minél nagyobb kapacitást minél olcsóbban próbálnak rád sózni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!