Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a baja az Epson nyomtatómnak?

Mátyás Szücs kérdése:

Mi a baja az Epson nyomtatómnak?

Figyelt kérdés
Nemrég vásároltam egy Epson SX 200-as nyomtatót. Beleraktam a patronokat, tökéletesen működött. Másnap kb. nyomtatam vele úgy 10-15 lapot és ki gyulladt a patront tintaszintet figyelő index jelző égő, hogy elfogyott a tinta. Pedig ez nem volt igaz, mert a patronban még lötyögött a tinta, szinte tele volt. Kiszedtem vissza rakam a patronokat de ez semmit nem segített (útángyártott és eredeti patronok is voltak közöttük). Ezt megismételtem három patron szettel, mindegyik nyomtatot vagy 10-15 lapot. És azért örökké nem akarok patronokat vásárolni. A válaszokat előre is köszönöm.

2018. ápr. 13. 16:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!