Miért veszíti el a mágnesességét például egy csavarhúzó 1-2 hét után, amit én mágneseztem fel egy darab mágnessel?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 13:02
1/5 anonim válasza:
A felmágnesezett anyagok egy idő után elveszítik a mágnesezettségüket, mivel nem állandó mágnesek.
2/5 anonim válasza:
Na, én meg azzal küzdök, hogy a véletlenül felmágneseződött csavarhúzómat hogyan mágnesezzem le. És ő kitartó, több éve mágneses már.
3/5 anonim válasza:
Mágnesező-lemágnesező:
Közepén húzgálva felmágnesez, csúcsok között lemágnesez.
Nem mondom, hogy nagyon erős lesz tőle, de azért valami. Le is mágnesez, ha kell.
Vettem egy ilyet is, ezt rá kell tenni állandóra:
Egy akkus rúdcsavarhúzón használom, egy 75 mm hosszú száron elfér (6-os méret).
4/5 anonim válasza:
Ez utóbbi fantasztikus, a lemágnesező érdekes, eddig elektromosát láttam csak még a köszörűsnél. Hatékony lehet?
5/5 anonim válasza:
Ahogy utaltam rá, kétségtelenül csinál valamit, azóta szét is szedtem. Két oldalában van egy 1-1 lapos mágnes, középen felmágnesez, a villás rész között húzgálva semlegesít.
Erős hatásra nem kell számítani, de azért működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!