Mennyire árt a GPS akksijának, ha az alábbi módon töltöm Power Bank-ról?
A GPS egy Mio720c, 1300 mAh-ás akksija van (Li-ion), és a lényeg, hogy a töltője alapján max 1A, 5V módon tölthető (ez szerepel a töltőn és a GPS-en is).
A gyorstöltő:
Sony 10000mAh CP-V10A
input: 1,5 Amper,
output: 1,5 Amper, 6300 mAh, 32 Wh.
Nem tudom, mennyire teszem tönkre vagy öregbítem a GPS akksiját, ha rátöltök.
Köszönöm!
Semennyire.
Mikor tanulják már meg az emberek, hogy az elektronikus kütyük (telefon, tablet, gps, stb.) annyi áramot vesznek fel, amennyire szükségük van és nem annyit, amennyi a töltőre van írva.
A töltőre a max. terhelhetősége van ráírva, nem annyi ampert fog belenyomni.
Másik dolog: Sokadjára látom, hogy valaki a power bankot gyorstöltőnek nevezi. Pedig ez a két fogalom teljesen mást jelent.
"Másik dolog: Sokadjára látom, hogy valaki a power bankot gyorstöltőnek nevezi. Pedig ez a két fogalom teljesen mást jelent."
De nem üti ki egymást. Léteznek gyors töltéssel rendelkező power bankok. Én is egy ilyet használok. (QC 3.0)
"Léteznek gyors töltéssel rendelkező power bankok"
Ezt nem is vitatom. Sokan viszont szinonimaként használják ezt a két szót. (pl. a kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!