Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Programozáshoz milyen laptopot...

Programozáshoz milyen laptopot ajánlanátok 200 ezer alatt?

Figyelt kérdés
Egyetem miatt kene, koszi a valaszokat!

2018. márc. 26. 15:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy az is jó ha csak leírjátok milyen paraméterek lennének fontosak, aztán majd én keresgélek, persze ha leírjátok a tapasztalatotok bizonyos márkákkal kapcsolatban azt is megköszönöm!
2018. márc. 26. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:

ACER ASPIRE ES1-572-54E1

A fiam ilyet vett, meg vett bele egy 256 GB SSD-t és programozó egyetemre jár. Biztos jó.

2018. márc. 26. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom a programozás kifejezetten nem nagy hardverigényű dolog.
2018. márc. 26. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Asus vagy Dell-t vegyél.
2018. márc. 26. 18:00
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én egy 6 éves Toshiba laptopon(anno vettem 140ért) és jelenleg egy 100ezernél kevesebb PC-n programozok, teljesen jó mindkettő, csak emiatt nem kell sokat költeni rá, de nem írta le a kérdező mit szeretne csinálni.
2018. márc. 29. 06:02
 6/6 anonim válasza:

Ha még aktuális a kérdés, akkor adok néhány tippet.

Minimum 8 GB ram, i5-ös proci, a későbbiekben dedikált videokártya is jól jön (nem kell a legmenőbb, csak legyen). Ha egyetemre kell, előny ha kisebb/könnyebb gépet veszel, hogy kényelmesen el tudd vinni magaddal, ha szükséged van rá. Jó, ha van benne SSD, de azt tudsz később tenni bele, ha van plusz forrásod rá. Olyat semmiképpen se vegyél, amiben csak 128 vagy 256 GB SSD van HDD nélkül, mert marha kevés. Mondjuk gondolom nem is volt tervben.:) A Lenovonak pl vannak egész jó laptopjai 180-200 körül. Érdemes neten nézelődni (digiprime, radium, edigital), sokszor meglepően jó áron lehet kifogni őket.

2018. ápr. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!