Pendrive gyorsaság beáll? (több lent. )
utána olvastam de elég régi dolgokat találtam csak.
ADATA Slim Bevelled UV100 16GB USB 2.0 AUV100-16G-R ilyenem van és 4 4.5mb/s egy 8gb-os fáljt fél oráig másoltam rá a gép biztos rendben van (i7 tuninglap stb) van valami megoldás hogy gyorsabb legyen?
Ezt nem netről rendelted (Wish, 1000 Ft)? Ott is vannak adata-k, amik pont ezt tudják csak. A fájlt- vissza tudod másolni a gépre, egy másik könyvtárba?, Amennyiben a visszamásolás hibajelenséggel (nem olvasható) megáll, akkor két ok lehetséges:
1. a memória meghibásodott, nem tud bizonyos szektorrészre írni, és onnan másolni.
2.: Kisebb kapacitású a pendrive-od, mint amennyit mutat. Sok esetben a 16 gigás csak 4 vagy 2 gigás, a fat tábla címzésével állítják be nagyobbnak.
Abban az esetben is lassul a drive, ha volt rajta már adat ami le lett törölve. A tényleges törlése csak akkor történik meg, ha az adott szektorrészre másik adat kerül. ez belassíthatja a másolást. Addig vissza is lehet hozni a törölt adatokat undelete programmal. felülírás után már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!