Miért szorgalmazzák a robotok és önvezető autók elterjedését?
Szerintem idősebb vagyok, mint te. Egy kis tiszteletet kérnék. Te hány éves vagy?
Amúgy tény, hogy az emberek is baleseteznek, de a kamionsofőröket, buszvezetőket stb. nem kéne kiváltani ezekkel a kocsikkal. Tudod te, hányan fogják elveszíteni a munkájukat ezen önvezető technológia miatt? Segítek: nagyon sokan.
Amennyiben 42 elmúltál, akkor igen, "idősebb" vagy. De az alpári kötekedős stílusod (mert neked nem tetsző dolgot mertek mondani), az sok mindent elmesél rólad.
Te vagy a kérdező, de nem érdekel más véleménye.... Segítek: azért, mert csak kötekedni akarsz unalomból.
További szép napot...
Bocs, nem igen voltam gépközelben...
Mennyi az a pár év? 20?
Egyébként meg idézetek tőled:
"Nem linkelek semmit, okos fiú vagy, megtalálod magad is. Na látod, meg is van, nyalom a zacskódat..."
Nem gondolod, hogy kissé kretén viselkedést engedsz meg csak azért magadnak, mert anonim vagy az interneten? Attól még a normális beszélgetés itt is alap....
"Szerintem idősebb vagyok, mint te. Egy kis tiszteletet kérnék. Te hány éves vagy? "
Itt pont te kérsz tiszteletet, amikor nem adod meg másoknak? Amit megengedsz magadnak másokkal szemben, azt is kapod vissza.... Szerintem az alap viselkedés szabályait újra tanulhatnád.
Mire önvezető autód lesz,addigra feltalálják a teleportot is.
Jó kis ötlet egy jó fegyver készítéséhez az önjáró autó,mikor feltörik a vezérlőket azt emberek milliói fognak törni húzni,miközben bennt űlnek a kocsiban..
Szépen alattomosan el lehet majd így intézni sok kis emberkét,nem kell stukker se semmi,autód elraból majd 250-el piff a falnak,,stb..
Hát tényleg jó ötlet az önvezető autó ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!