Miért akad ezen a notebookon minden játék még mediumon is? Tegnap vettem, teljesen új. Biosban nem állítgattam át semmit, nem tudom egyáltalán kell-e.
Figyelt kérdés
Konfig:
Win 10 pro, (ez telepítésnél felpakolta a legfrisebb drivereket)
Proci: AMD A A12-9720B 2.70 GHz cache 2MB
RAM: 8gb DDR3 1600MHz
Videókari: Dedikált Radeon 530 4Gb
és SSD van benne
2018. márc. 14. 07:39
1/6 anonim válasza:
Azert amit felsoroltal. Ez egy alao gep. Abszolut nem jatekra van.
2/6 A kérdező kommentje:
bocsi, a procit rösszul írtam AMD Quad Core A12-9720P
2018. márc. 14. 11:11
3/6 A kérdező kommentje:
4 magos procival és 4gb videókarival nem kellene erősebbnek lennie?
2018. márc. 14. 11:13
4/6 anonim válasza:
Próbáld a Pacman nevű játékot s ha akad, akkor illene a drivereket is feltenni vagy dobd ki, ha azokkal is akad:D
Nézd meg a játékaid gépigényét, aztán azt, hogy mit tud a géped s megtudod a választ.
5/6 A kérdező kommentje:
Az a játék is akad amire 2x elég lenne ez a laptop, szóval nem értem :/ mit tehetek? Driverek tuti jók
2018. márc. 14. 20:58
6/6 anonim válasza:
Tedd fel a hw info progit, az kiírja, hogy éppen mit produkál teljesítményben üresen-terhelve csak terheld is majd játékkal.
Tegyél fel egy normális rendszert, ami jó s lehetőleg ne legyen takarékos módban a gép-rendszer sem, mert akkor azé vánszorog meg a driverek hiánya is akár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!