Frici1985 kérdése:
Nagy teljesítményű Led szúrófényt építettem. Miért nem világít messzire?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Építettem egy lámpát (xhp 70 ledet használva) minden remek, iszonyat nagy fénye van, de vagy a lencse nem jó, vagy nem tudom mi lehet a baj. A cél az lenne, hogy messzire, nagy fényerővel világítson. Ha 1m sugarú kört világít az már tökéletes lenne, nem is kell nagyobb, de 200m-re világítson. Jelenleg kb. 30m. Ez így nulla, ahhoz képest, hogy van egy lámpám, 1/4 fényerővel (xml t6) és az tudja a 200m-t! Bár ott már nem olyan nagy a fénye. Ezért kellett volna a nagyobb led. Miért nem világít messzire a nagyobb teljesítményű led? Szépen élesen van fókuszálva a fény. Mi lehet az oka?2018. márc. 13. 23:53
1/1 bamboochatheone válasza:
Szerintem kellene elé még1 lencse ami még jobban fókuszálja a fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!