Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Microsoft 3D Builder alkalma...

TheUnknowBoi kérdése:

A Microsoft 3D Builder alkalmazása kompatibilis minden 3D nyomtatóhoz?

Figyelt kérdés
Ha szerkesztek benne egy objektumot azt bármilyen típusú 3D nyomtatóval ki tudom nyomtatni? Vagy csak kizárólag megrendelni tudom az alkalmazáson keresztül?

2018. márc. 12. 11:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Valamint még az is érdekelne, hogy a laptopomat amin szerkesztettem, csatlakoztatni kell-e a 3D nyomtatóhoz, vagy elég ha a fájl egy pendrive-on van? Köszi a válaszokat!
2018. márc. 12. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha van 3d-s nyomtatód feltelepítve, akkor elméletileg bármelyikkel működik, aminek megvannak a driverei.

Lehet vele nyomtatni a laptop segítségével.

Pendrive-ról csak azok a nyomtatók tudnak (laptop / pc nélkül), amelyek erre fel vannak készítve, és a drive-on megfelelő formában van elmentve a nyomtatandó tárgy anyaga.

Van link, amelyik mutatja a garantáltan működő nyomtatókat:

[link]

2018. márc. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!