Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gps tartó javítását hogyan...

Gps tartó javítását hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Van egy gps tartóm, nagyon könnyű szétszedni!

Mikor megvettem akkor olyan erős volt benne a rugó hogy hatalmas vákumot tudott képezni tehát rendesen tölcsér alakúra betudta húzni a tapadó korongot , most viszont alig húzza be és nagyon nehezen tapad így rá az ablakra .

Az lenne a kérdésem,hogy ezt a rugó elgyengülése okozza, illetve hogy hogyan lehetne ezt javítani?

2010. jún. 9. 20:03
 1/3 Jovanny ***** válasza:
Azt nem rugó húzza oda, hanem van beleöntve az anyagába egy aluminium fül, amit megfeszít a kar, amivel rögzíted az ablakra. Lehet az is, hogy meglazult a fül körül az anyag, és mozog benne. Ezt szerintem nem nagyon lehet javítani. Én most vettem 2900 forintért (+990 posta) nagyon fasza univerzális tartót a navimhoz. Link: [link]
2010. jún. 9. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:

nekem is ilyen van hozzá,csak a gps tárolója más :)

És eleinte izomból ráfogta az ablakra most meg alig húzza be a tapadókorongot és így leesik az ablakról :(

2010. jún. 9. 21:51
 3/3 Jovanny ***** válasza:
Nem bizti, hogy ilyen, ha más a tartó, ez elég masszív, vettem kettőt. :)
2010. jún. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!