Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Led szalag müködtetése akkumlá...

Led szalag müködtetése akkumlátorrol?

Figyelt kérdés
Sziasztok abban kérnék segitséget, hogy van két méter 5500K extra erös led szalagom 15W/m. Ez eddig hálózati tápegységröl üzemelt. Szeretném egy 12V/45Ah akksirol használni. Kb mennyi ideig tudja az akksi világgitatni a led szalagot? És hogy járok jobban ha lemerül az akksi feltöltöm és arrol megy a szalag vagy marad tovább igy hálozati tápegységröl? Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 11. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van hálózat, akkor értelmetlen az akkut használni. Miért merült ez fel egyáltalán?
2018. márc. 11. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Energia takarékosságbol. Napi 10 órát megy
2018. márc. 11. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Az akku beiktatása többlet energiát kíván, mert a töltés és kisütés során veszteség van, szóval éppen az ellenkezőjét éred el.

Pénzt esetleg akkor spórolnál, ha másnál töltenéd az akkut, de energiát persze így sem. :)

2018. márc. 11. 09:41
 4/6 Szirty ***** válasza:
Miért gondolod, hogy az akkuban tárolt energia ingyen van vagy épp olcsóbb mint a hálózati vill. energia?
2018. márc. 11. 09:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem akkor igy nem is gondolkodok tovább ezen köszönöm a választ :)
2018. márc. 11. 09:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam mert ha feltöltöm akkor akár több napig is tudom világgitatni a szalagot.
2018. márc. 11. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!