Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptop + fortnite lent --->?

Laptop + fortnite lent --->?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elég komplikált a kérdés úgyhogy ha valaki végigolvassa és válaszol rá azt előre is köszönöm.

Szóval egy két hét múlva egy laptopot szeretnék venni magamnak, 200k forint környékén. Alapvetően nem játékra, mert nem szoktam gépen játszani. De az egyetlen játék amivel játszok az a fortnite. Ingyenes, szóval csak próbának letöltöttem apukám régi laptopjára, ami egy DELL Latitude E6440.

, és legnagyobb megdöbbenésemre alacsony minőségen tökéletesen elfutott rajta, és így is teljesen élvezhető a játék. A kérdés az, hogy van e még valaki aki laptopon játszik fortniteot, és milyen az a laptop. Mint mondtam 200000 forint környékén keresgélek, szóval ha anélkül hogy tudnád hogy fut rajta a fortnite tudnál ajánlani egy jó laptopot abban az árkategóriában azt is ugyanúgy megköszönném!

#notebook #laptop #Fortnite #200klaptop #fortnie-laptop
2018. márc. 8. 17:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit késői válasz, de remélem még aktuális.

Én is laptopon játszok Fortniteot!

aka: Dell Latitude E6520 (Kicsivel fiatalabb széria)

cpu: i7-2620M

vga: HD Graphics 3000 (lowon megy 45-55 fps-el, ahhoz képest, hogy elvileg hd 4000 kéne neki)

És mindez 8 gb ram mellett.

Nem vagyok még otthon a játékban, néhány meccsem van, ha van kedved/időd akkor segíthetnél is :S

Viszont most remélem én tudtam valamennyit segíteni!

Ez a lapos ér most úgy 150K-t.

2018. márc. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!