Miért van az, hogyha a telefonom bedugom a gépbe, tölti, de nem jelenik meg a mappa az Ez a gép-ben?
Figyelt kérdés
ha az asztali gépemhez(W10)/vagy ha a laptopomhoz (W10) próbálom csatlakoztatni a telefonom, hogy képeket vegyek le a telóról, elkezdi tölteni a telót, de nem jelenik meg a mappa az Ez a gép-ben. próbáltam már több kábelt is, de nem. Mit kell csinálni ilyenkor, hogy az a mappa megjelenjen az Ez a gép-ben, és letudjak húzni képeket a telómról? A régi gépemnél nem volt ez a gond, ami 2 éve volt, ott rendesen megjelent a mappa, de most nem.2018. márc. 7. 21:49
1/4 anonim válasza:
A telefonon nem jelenik meg valami értesítés?
2/4 A kérdező kommentje:
nem, csak elkezd tölteni, csak a gép kiadja a hangot amikor egy usb csatlakozik, semmi más. az előbb a tesóm gépén is kipróbáltam, az övé se csinál semmit, csak elkezd tölteni, de még az okos órámmal is kipróbáltam, az se adja ki a mappát amit ki kellene
2018. márc. 7. 22:06
3/4 A kérdező kommentje:
ha a pendriveot bedugom, ott megjelenik a mappája, amibe át tudok húzni cuccokat, de a telefonnál/óránál nem
2018. márc. 7. 22:09
4/4 KrYsZ93 válasza:
Az újabb telefonok/android már nem támogatják a mass storage módot hanem csak az mtp-t . Tedd fel a gépre a telefon szoftvereit és talán menni fog. De nem cserélhető lemezkén fog megjelenni. Illetve mikor csatlakoztattad a telefont akkor lépj be a telefon beállításaiban a tárhely menüpontba és ott keress usb kapcsolati beállításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!