A Jófogás oldalon valahogy ki lehet deríteni egy nem rég törölt hirdetés adatait?
Figyelt kérdés
Röviden: Telefonom beszéltem egy hirdetővel, hogy kell a meghirdetett termék, mire ő nagy lelkesen törölte a hirdetést az oldalról, de nem küldte el. Viszont nem mentettem el a számát, így nem tudom felhívni, ő meg nem hív. Van mód megtudnom a számát, akár az oldal üzemeltetőinél?2018. márc. 3. 15:49
1/2 anonim válasza:
Volt előre utalás, vagyis gyakorlatilag károd? Ha nem, ne törődj vele, keress másikat. Ha volt, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal. Küldd el beszkennelve azokat az adatokat, amit tudsz az illetőről. Ök megírják neked, hogy ilyen esetben mi a teendő. Ha postai csekk volt vagy átutalás, elméletileg kell valami adatodnak lenni. Feljelentést is tehetsz...
2/2 anonim válasza:
A telefonodban nézd meg a híváslistát, ha te hívtad, ott kell lennie. Ha megvan, a telefonszámot írd be egy keresöbe, kiadja azokat az oladakat, ahol a szám szerepelt. Telefonszám tudakozó is kiad információt, amennyiben nincs titkosítva az adata. Egy kis utánajárással sok infót össze lehet szedni a neten, csak keresni kell tudni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!