FONTOS! Ha valaki ellop egy mobil telefont akkor nekiáll nézegetni hogy mi van benne vagy csak letörli és kész?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy az SD kártyát meg a telefon memóriát. Vagy csak újraindítja és letöröl mindent? Szerintetek?2018. márc. 1. 19:45
1/9 anonim válasza:
a telefonnak van egy imei száma azt nem tudod csak úgy törölni
2/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha az ismerősöd,és azért lopta el,hogy kompromitáló dolgokat tudjon meg rólad,és vájkálhasson az életedben,akkor igen,akkor természetesen meg fogja nézni.
Viszont,ha nem ismer,és esetleg csak azért lopta el,hogy utána el tudja adni,magyarán csak pénz kell belőle,akkor töröl mindent,SIM és SD kártyát is feltehetően kiveszi.
3/9 anonim válasza:
A kíváncsiság nagy úr, szerintem mindenki belenézne, ki tudja nem e talál szexi fotókat vagy valami hivatalos dolgot.
4/9 anonim válasza:
Te nagyon fiatal vagy, vagy nagyon nem értesz hozzá. De ez legyen a te szerencséd.
5/9 anonim válasza:
Úgy érted hogy letöröld-e rögtön, vagy még nézegetnéd egy kicsit?
6/9 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kíváncsi, ha valaki ellop egy telefont azért hogy utána eladja/használja akkor mindent újraindít, gondolok itt a Sd kártya resetelésére és a telefon gyári beállításaira, ami ugye mindent letöröl.
2018. márc. 1. 20:32
7/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy olyan telefonra gondolok, ami tele van kódokkal. Mármint alkalmazás zároló stb.
2018. márc. 1. 20:44
8/9 anonim válasza:
Hiába állítod gyárira kérni fogja az előző gmail fiók bejelentkezési adatait, még mindig lenyomozható lesz a készülék és ha megtalálják nálad az értékétől függően meg börtönbe is mehetsz, ha eladod akkor az illető személy akinek eladtad ugyis azt fogja mondani, hogy tőled vette és újra te vagy a pácban ha lesz olyan aki megveszi a lopott mobilt ... ez már nem a lopok egy nokia 3310est kiveszem a simkártyát és bekeresek pár ezer ft-ot korszak
9/9 A kérdező kommentje:
Nem én loptam. Tőlem lopták.
2018. márc. 2. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!