Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet 1 huawei color band...

Lehet 1 huawei color band a1-et telefon nélkül szétpárosítani?

Figyelt kérdés
Van 1 huawei color band a1-em amit 1 telefonnal párosítottam. És arra lennék kíváncsi hogy ha az tönkre megy vagy történik vele valami akkor a band-et hogyan tudnám párosítani egy másik telóhoz?

2018. febr. 27. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:

itt egy leírás, letölthető:

[link]

2018. febr. 27. 08:48
 2/7 A kérdező kommentje:
A kérdésemre még mindig várom a válaszokat.
2018. febr. 27. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:

A válasz ott van a használati utasításban, amit megadtam...

De akkor ide is bemásolom :

Az okoskarkötő aktiválása

Az okoskarkötő aktiválásához, töltse azt fel, csatlakoztassa a dokkolót egy telefontöltőhöz vagy USB-porthoz. A jelző LED világoskéken és narancssárgán villog, így jelzi, hogy az aktiválás sikeres volt. Miután az okoskarkötő aktiválása megtörtént a LED narancssárgán világít, így jelzi, hogy az okoskarkötő töltődik.

2

Az okoskarkötő első használatát megelőzően teljesen töltse fel az akkumulátort. A töltés befejezésekor a jelző LED kéken világít.

Nem kell az okoskarkötőt ki- és bekapcsolni. Automatikusan kikapcsol amikor a töltöttség 1% alá csökken. Az akkumulátor töltöttségének megtekintéséhez érintse meg

az elemet az Color Band A1 alkalmazásban. A Color Band A1 alkalmazás letöltése

A Color Band A1 letöltéséhez keressen rá a Color Band A1 kifejezésre a Google Play áruházban vagy az Apple App Store-ban. Csatlakozás az okoskarkötőhöz 1. Kapcsolja be a Bluetooth kapcsolatot a telefonján. 2. A Color Band A1 alkalmazás képernyőjén érintse meg a > Párosítás (Pair) lehetőséget, keresse meg a Color Band A1 elemet majd érintse meg a csatlakozáshoz.

Ahol ikonokra hiivatkozik ( Pl: érintse meg a ... elemet), ott nézd meg a linket használati utasítást.

Ha a telefonod elromlik, ugyanazzal a módszerrel kell egy másikhoz párosítani a "karkötődet".

(( A többiek eddig azért nem küldtek neked másik választ, mert az enyém jó volt. )) Használd a linket, amit megadtam.

2018. febr. 28. 08:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem kötekedésből de én nem láttam olyan részt az útmutatóban(amit már azelőtt végig futottam mielőtt ezt a kérdést felraktam)hogy: ha nem lehetséges a band szétpárosítása a régi eszközröl az alkalmazáson belül, akkor sincs semmi baj mert a band párosítható szétkapcsolás nélkül is új eszközzel ugyan úgy mintha első párosítás lenne.

Hol is olvasható ez oldal? sor?

2018. febr. 28. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:

"ha nem lehetséges a band szétpárosítása a régi eszközröl az alkalmazáson belül..."

Ezt én is csak a te mostani kommentedben találtam meg.

De megadtam az eredeti kérdésedre a választ is:

"Ha a telefonod elromlik, ugyanazzal a módszerrel kell egy másikhoz párosítani a "karkötődet". Vagyis ugyanazokat a lépéseket kell megcsinálni, mint az előző telefonnál.

2018. febr. 28. 11:03
 6/7 A kérdező kommentje:

"Ezt én is csak a te mostani kommentedben találtam meg.

" mert a kérdésemben a "tönkre megy vagy történik vele valami" értelmezhető hogy a telefon tönkre megy és nem tudom használni, de még az alkalmazást meg lehet nyitni?

És a "De megadtam az eredeti kérdésedre a választ is:

"Ha a telefonod elromlik, ugyanazzal a módszerrel kell egy másikhoz párosítani a "karkötődet". Vagyis ugyanazokat a lépéseket kell megcsinálni, mint az előző telefonnál.

" helyett a kérdésemre elég lett volna annyi hogy: Ha párosítva van és nem párosítod szét is lehet másik telefonhoz párosítani mint az elsőt *wink*

És működik is, ezért köszönöm a bár nem teljesen 1 értelmű de jó választ.

2018. febr. 28. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:

:-)

Bocs, hajlamos vagyok pontosan úgy értelmezni a szöveget, ahogy leírták... nem mindig nézek a sorok közé... De azért örülök, hogy segített a nem teljesen egyértelmű válaszom.

:-)

2018. febr. 28. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!