Tv antenna kimeneteli/bemeneteli csatlakozó?
Figyelt kérdés
egyedüül élek és abszolút hülye vagyok hozzá.
Help?!
egyik kép a tv-m hátulja:
másik pedig a tv antenna csatlakozó:
Nem tudtam jobb képet csinálni. egy vékony (izé) tű jön ki belőle. Míg a tv-m bementelije egy nagyobb lyuk van.
valószínű én vagyok ennyire idióta, de tudnátok segíteni? amazonon láttam adaptereket de fogalmam sincs melyik kell?
:(
2018. febr. 20. 23:41
1/5 anonim válasza:
az antenna csatlakozód nem megfelelő dugóval van ellátva. vegyél egy dugót a koax kábel zsinórodra,hogy tévére tudd csatlakoztatni, nem lesz nehéz ósszeszerelni,csak logikusan kell gondolkodni,lehet hogy a boltban meg is csinálják neked,ha szépen kéred
3/5 anonim válasza:
Csak egy ilyent kellene a vele összecsavarni.
4/5 anonim válasza:
#3 megoldása a legegyszerűbb, még egy csecsemő is össze tudja szerelni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az első válaszolóra hagyatkozva vonakodva megrendeltem egyet és most hogy olvasom a többiekét tök boldog vagyok mert épp olyan amilyet a 3. válaszoló írt :)
Holnap érkezik, majd jelentem hogy sikerült.
Tényleg hálás köszönet mindenkinek!
2018. febr. 21. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!