Videó továbbítása rádió frekvencián lehetséges ha igen akkor ezekkel is?
Figyelt kérdés
Arduinoval szeretnék csinálni egy rc kocsit élő kamerával van egy ov7670 es kamerám és egy nrf24l01 rf adó-vevőm és arra lennék kíváncsi hogy ezzel így lehetne e képet továbbítani2018. febr. 20. 20:37
1/7 anonim válasza:
Az nrf modul csak adat továbbításra alkalmas, illetve olyan alacsony a sávszélesség hogy videójelet nem fog tudni feldolgozni. Távirányításra talán jó lenne de csak erősen korlátozott hatótávval. Plusz, autóra nem szoktak kamerát tenni mert erősen rázkódik a kép.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ :D
Amúgy elméletileg 1100m es hatótávja van
2018. febr. 21. 15:17
3/7 anonim válasza:
Az a maximális hatótáv, ami tiszta időben, zavarmentes környezetben, optikai rálátással lehetséges. A stabil hatótáv az kb 2-300 méter, de 600 méternél nem több.
4/7 A kérdező kommentje:
És esetleg ha wifin kommunikálnának lehetne növelni a ható távot?
2018. febr. 22. 21:15
5/7 anonim válasza:
Jó lenne tudni a pontos nrf modult is, van belőle többféle is. Egyedül annak van normális hatótávja amin van egy kimeneti erősítő.
7/7 anonim válasza:
Ez a kimeneti erősítős, ezzel lenne vállalható hatótávod, de én a helyedben vennék egy komplett fpv szettet. Éjjellátós kamerával, monitorral együtt olyan 25 körül kapsz normálisat. Az eachine 832 TX/RX szett teljesen jó, egy mushroom antennával felszerelve. Levegőben 2 km körüli hatótávig teszteltem a sajátom, és nem volt vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!