Mi a gond az email címemmel? 🤷
Figyelt kérdés
Szeretnék online rendelni de minden oldal azt mondja hogy "adjon meg érvényes email címet" vagy "nem megfelelő karakter" "nem létező email címet adott meg" több címemmel is próbáltam de mindre ezt mondja és én nem tudom hogy mit tegyek vagy mi a hiba2018. febr. 20. 17:20
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Így elég nehéz segíteni, hogy semmit nem tudunk.
2/5 anonim válasza:
Így kell leírni:
kisjoszi@gmail.com
3/5 A kérdező kommentje:
Mit kell elmondani mert tényleg nem tudom és egy másik telefonról ugyan azokkal az adatokkal meg minden elfogadta az egészet
2018. febr. 20. 17:34
4/5 anonim válasza:
Senki sem tudja mi a baj az emailcímeddel, különösen, hogy be sem mutatod. Regisztrálj egy másikat és nyomasd azzal.
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Ha elolvasod a te kérdésed és a 4-es válaszolót, akkor a kettőt összevetve rájössz, hogy mi a probléma és miért lehetetlen segíteni.
Ez kb. olyan kérdés, hogy miért nem működik a tabletem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!