Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ma vettem meg a call of duty...

Sz4b13 kérdése:

Ma vettem meg a call of duty 2-t a steam-en. El indítottam a játékot és amikor multira szeretnék át lépni csak egy fekete kép fogad. Ezzel tudok valamit csinálni? Vagy mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2018. febr. 19. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Multiplayer.exe ikon nincs kulon?
2018. febr. 19. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Amugy cod2 multinal van egy trukk, jack aljatba be kell dugni egy jack dugot vagy fulest maskeppen nem indul el..
2018. febr. 19. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
*aljzatba
2018. febr. 19. 13:12
 4/10 A kérdező kommentje:
már nincs külön ikon sp-mp csak egy ikon van, sajnos a jack dugós dolog sem vált be
2018. febr. 19. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolkdom.. En nagy cod2 fun vagyok evek ota
2018. febr. 19. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
2018. febr. 19. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Amit linkeltem ott írnak egy megoldási lehetőséget, egy próbát megér
2018. febr. 19. 13:55
 8/10 A kérdező kommentje:
ez a válasz részben jó volt :) amit írt steam-steamapps-common-call of duty 2 mappában volt a megoldás. nem lehetett a tulajdonságoknál át írni, viszont ha job klikk-et nyomok az ikonra van egy kompatibitási promléma megoldása fül. ot meg lehetett csinálni amit írt kicsit másképp, és szintén jobb klikk és indítás rendszergazdaként fut. hát ez így elég érdekes de legalább működik. köszönöm a segítséget! :)
2018. febr. 19. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
👍
2018. febr. 19. 18:30
 10/10 anonim válasza:
Szia, nekem is ez a probléma volt. Menj be a Steames COD2 mappába és látod a Cod2_SP-t és a Cod2_MP-t. Na, és ott jobklikkelj mindegyikre utána Tulajdonságok, kompatibilitás, legalul az összes felhasználó beállításának modosítása, ott válaszd ki, hogy a program rendszergazda módban fusson, és a Service Pack 3-ra állítsd át, utána alkalmaz és le OK-ozod. És utána az asztalon lévő ikonnal indítsd el. Remélem segített :D
2018. febr. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!