Tudok otthon a saját laptopomra jó vírusírtót tölteni?
Figyelt kérdés
Ha igen melyikek a legjobbak?2018. febr. 14. 20:07
1/9 anonim válasza:
Miért ne tudnál?
Ki mit szeret. Én ESET Internet Security-t használok, mellette pedig Malwerbytes-ot.
2/9 anonim válasza:
Én majdnem 10 éve Avast!-ot hasnyálok, elégedett vagyok vele, ingyenes, de van fizetős verziója is.
3/9 anonim válasza:
A legjobb vírusirtó a józan ész. Ha nem kattintgatsz és nem töltesz le ész nélkül, a fenyegetések 80%-át kiiktattad. Ha rendszeresen telepíted a frissítéseket, akkor már a 90%-át. A maradék 10%-ra meg bármelyik ingyenes vírusirtó is elég pl. Avast.
Ja, de leginkább ne használj Windowst és akkor nem kell aggódni a vírusok miatt.
4/9 anonim válasza:
Eset Internet Security11, egy évre megvásárolt licenszkóddal. Nincs azóta semmi gond.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Kaspersky gyengébb gépekre sok, lassitja. Eset nem.
7/9 anonim válasza:
A Kaspersky-t az eltúlzott agresszívitása teszi a legkissebb mértékben sem felhasználóbaráttá...
Én semmi jót nem tudok róla nyilatkozni.
8/9 anonim válasza:
A Kaspersky-t az eltúlzott agresszívitása teszi a legkissebb mértékben sem felhasználóbaráttá...
Én semmi jót nem tudok róla nyilatkozni.
Persze, kipróbálhatod, döntsd el magad.
9/9 anonim válasza:
Otthoni gépekre elsősorban az ESET-et kell telepíteni, abból is a tűzfalasat (Eset Internet Security11). Nagyon megéri megvenni egy évre, ráadásul kedvezmények is vannak, pl. diákoknak féláron adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!