Mitől lehet hogy azt írja a GPS hogy nincs gps jel? A másik kérdés pedig az hogy Yakumo EazyGo XS típusú gps-re milyen program való? (igo, mio vagy mi? )
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 18:22
1/3 anonim válasza:
Talán azért, mert nincs gps jel :)
2/3 anonim válasza:
Nekem akkor szokta azt "mondani" hogy a gps vétel megszakadt, mikor felhős az ég vagy ilyesmi-vagy esetleg a házban vagyok, mikor ekapcsolom a navigáló szoftvert.
Szerintem mindegy milyen programot teszel a gps-re. Bár én inkább az IGO-t ajánlanám.
Remélem tudtam segíteni
3/3 Jovanny válasza:
A felhős ég nem nagyon zavarja. Ólomgőzölt szélvédőüveg viszont nagyon is, bekapcsolva szabad ég alatt várd meg, hogy megtalálja a műholdakat, csak utána tedd a kocsiba. 1-2 perc is lehet. Sokszor megy tönkre az antannájuk is sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!