Leöntöttem a laptopom teával. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Apukám mondta,hogy kapcsoljam ki es vegyem ki az aksijat. Kikapcsoltam az aksijat nem vettem meg ki. Letorolgettem,nem ment ra annyira sok,látszólag semmi baja. Most visszakapcsolhatom?2018. febr. 5. 15:19
11/15 A kérdező kommentje:
Elhiheted,hogy meg mindig mukodik. Egyebkent tanacsot kertem nem rosszindulatú beszolasokat.
2018. febr. 5. 15:47
12/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent elhiszem hogy a te 70 ezres latopod 2 csepp víztől is tönkremegy de az enyém 300 ezerbe került,nyilvan strapabirobbbra van tervezve
2018. febr. 5. 15:50
13/15 anonim válasza:
Mondtam h szedd szėt, száradjon ki. Az volt a tanács. Leszartad... Attól hogy most megy lehet holnap már nem fog. Az a tea sok volt...
14/15 anonim válasza:
Ha nem vízálló lehet 1,5 millió is. Ugyanannyira szarrámegy mint egy 70 ezres... Nyugi.
15/15 anonim válasza:
Egy 70 ezres és egy 300 ezres laptop is ugyan úgy zárlatot kaphat a folyadéktól, szerencséd volt,ennyi az egész,de jó tanácsként mondom,hogy egy darabig ne legyen bekapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!