Zsoltika1122 kérdése:
A mai nap vettünk erösebb netet 100/mbs az én gépemen 31/mbs-el tölti le a dolgokat Pl:. Steam. Az apám gépe viszont 4/mbs-főlé se képes menni mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Az apám gépe kicsivel elavúltabb mint az enyém2018. febr. 3. 18:52
1/2 anonim válasza:
mivel csatlakoztok? wifi? kábel? milyen eszközzel? op rendszer? típus?gép? típus? háló kártya? router?
semmit nem írtál. szerinted ennyiből bárki kitalálja?
hálózaton belül tesztelted? megosztani valamit a gépeden és az apád átmásolja a hálózaton.
2/2 anonim válasza:
A teszteléshez: [link]
Amikor mi 10mb/s-os csomagról váltottunk a 120-asra, azt hittem hogy valami nem stimmel mert csak 25-30 mb/s-os letöltési sebességem volt, de aztán kiderült viszonylag hamar hogy csak ahonnan próbáltam letölteni szerver, az nem engedett nagyobb sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!