Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen hangfalat válaszak?

Józsa Zoltán kérdése:

Milyen hangfalat válaszak?

Figyelt kérdés

Mackie Thump 15A

EV ZLX 15P

Behringer E1520A

Alto TS 215

JBL Eon 615

RCF ART 315 A MK IV

2018. jan. 28. 00:54
 1/1 anonim ***** válasza:

A JBL- t már használtam, jó nagyot szól, de a hangképével valami nincs rendben. Fejbevert, zavaros középmagas-magas tartománya van és kevés is, nekem nagyon nem jött be.

Az RCF ART 315A nagyon jó, olyat használtam, az újabb, módosított (MK) sorozatra viszont azt hallottam, hogy már "nem annyira" jók, de ez szubjektív szerintem.

Behringert nem vennék, a másik kettőt pedig még nem hallottam, nem dolgoztam még velük, azokról majd biztos írnak mások.

Egy meghallgatás nem ártana azért a vásárlás előtt. Mindegyiknek más a karaktere, hallanod is kellene, hogy dönthess.

2018. jan. 28. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!