Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
Minimum 8 megapixeles, legyen benne blende és záridő előválasztás, valamint manuális élességállítás.
2010. jún. 6. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Kompakt vagy DSLR gépet? Mennyiért?
2010. jún. 6. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Bár aki azzal kezdi, hogy minimum nyolc megapixel, az mondjuk vegyen egy Fuji finepix s2500HD-t, annál komolyabbat semmiképp se.
2010. jún. 6. 12:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak kompakt gépet szeretnék, azt is 50e alatt...
2010. jún. 6. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként állványról szeretnék természetfotókat csinálni.
2010. jún. 6. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Tartom a Fujit, csak nem tudom, mennyibe kerül. Ha drága, ott van a [link]
2010. jún. 6. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem s6500 FD-m van. mást nem vennék 100%osan meg vagyok vele elégedve.

különben plakátot akarsz nyomtatni vagy mihez kell a 8mpx?

2010. jún. 10. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

ha 8 megapixel vagy afölöttit veszel akkor vigyázz hogy legyen minimum 1/1,7" körüli lapkaméret mert különben nagyon sok 200-220 fölötti vp/mm-t kapsz és ott már nehezebb kiszűrni a zajt még egy jó procinak is.

a megapixel csak marketingfogás, maximum tényleg azoknak fontos akik nagyon nagy méretben szeretnének nyomtatni a képeket. rengeteg hátulütője van neki. persze egy aps-c szenzorméret mellett már lehet kényelmesen fotózni magas megapixelben is de felesleges akkoris.

remélem azért érthető voltam. ne hagyd hogy átverjenek az üzletben!

2010. jún. 10. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:

50ezer alatt nem kapsz normális új gépet ami természet fotóra alkalmas.

Eleve a természet fotó elég gép igényes.

Ha nem természet fotóznál akkor azt ajánlanám vegyél egy használt DSLR-t az kb ennyi, de így inkább gondold át a költség keretet vagy a terveidet.

2010. jún. 10. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!