E-cigi wishről?
Figyelt kérdés
Egy joytech ego aio e cigit szeretnek venni, és találtam is egyet wishen,ám nem tudom hogy sokban elter e az eredetitől. Csak hobbiból szeretném használni kb hetente 2-3 szor. Az lenne a kérdésem tehát hogy vett e mar valaki wishről ilyet es ha igen mik a tapasztalatai vele?2018. jan. 20. 21:09
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Én onnan nem rendelnék, gagyi kínai cuccok vannak, Li-ion akksi van benne, én nem kockáztatnék.
2/2 anonim válasza:
Én ebayről rendeltem, meg akartam úszni, hogy csak 3ezer szállítással együtt. Nagyon gyorsan lemerült és egy hétig bírta, utána a liquid az egyik szívásnál a számba landolt, szépen szét is marta... Kuka lett. Inkább vedd meg biztonságos helyen, jó minőségben, pénzkidobás ez az olcsó változat. Olcsó húsnak híg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!