Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Beleesett a samsung galaxy j5...

Beleesett a samsung galaxy j5 telefonom a vízbe, minden működik rajta csak ha lezárom a lock gommbal akkor a kezdőképernyő fel-le old magátol, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kontaktos, mert ott van benne a víz. Ki kell szárítani, amíg kiszárad, addig meg kibírni nélküle.
2018. jan. 19. 18:21
 2/8 A kérdező kommentje:
már 24 órája benne van a rizsbe, párszor kapcsoltam be h jó-e már, a fűtőtesten is volt pár órát. Ennyire mélyre mehetett a víz?
2018. jan. 19. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Várj még egy napot és addigra teljesen tönkre megy a viztől.
2018. jan. 19. 18:41
 4/8 A kérdező kommentje:
amióta barátnőm a vizes iphone-ját dugta be tölteni és hallotta hogy serceg az akksi, pár napig be se kapcsolt, majd pár nap után teljesen működött, nem fogadom el azt h az enyém tönkremehet :D :D
2018. jan. 19. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Amikor el kezdtem olvasni a kérdést, azt hittem nem fogok tudni rá válaszolni. De kiderült hogy tudnék.

Úgyhogy: nem fogadom el a kérdést!

2018. jan. 19. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel kérdést ha magad válaszolsz rá.
2018. jan. 20. 07:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Műxik:$
2018. jan. 20. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Örülök :D megválaszoltad magadnak. Gondolom pánikból írtad ki a kérdést, és aztán gondolkodtál XD
2018. jan. 26. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!