Kellemetlen szagú konnektor?
Az ágyamban fekve nagyon erős, kellemetlen szagot éreztem, nem hagyott aludni. Miután mindent kizártam, és eleget szaglásztam az ágyam körül, és eljutottam a konnektorig. Felébresztettem valakit és ő is érezte a szagot. Kihúztuk a benne lévő kábelt, de a szagot továbbra is érzem. Nem tudom jellemezni a szagát - nagyon kellemetlen és émelyítő, megfájdul tőle a fejem.
Kétlem, hogy eddig ilyen lett volna, közel van a fejemhez, ha arra az oldalra fordulok, és - ahogy írtam - a szag nem hagy aludni. Mivel eddig nem volt gondom az alvással, nem hiszem, hogy ez előző éjszaka is ilyen lett volna.
Valaki találkozott már ilyesmivel, vagy tudja, mi lehet? Ma estére hanyagoltuk a témát, de holnap elővesszük megvitatni, mi legyen. Valószínűleg villanyszerelő lesz belőle, de addig is szívesen hallgatnék véleményeket / tapasztalatokat.
Amper szagnak hívják viccesen.
Megolvadt a szigetelés, ki kell cserélni.
Ha egyszer megégett a szigetelés, annak nem fog elmúlni a szaga.
De ha panelban vagy, lehet gyanús a szomszéd is!
#5 - Igen, talán ki tudom szerelni, azonban közel sem biztos, hogy akármit is elérek vele.. Nincs semmi alkatrészem, tapasztalatom és tudásom ezen a téren meg főleg nem, nem szeretek olyan dolgokba belepiszkálni, amikhez nem értek. Nem szeretnék nagyobb bajt okozni, mint ami eredetileg volt. Azért körül fogok nézni benne, köszi :)
#6 - Akkor ebből mindenképp szerelő lesz. Szerencsére nem panelban vagyok, úgyhogy ilyen gondjaim nincsenek, viszont a ház elég régi, a vezetékek is, szóval..
Köszönöm mindenkinek, továbbra is szívesen várok válaszokat, ill. ment mindenkinek a pozitív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!