Elromlott-e a JBL xtremem?
Nem romlott el ha működik. Ha csak basszus probléma van akkor meg kell nézetni egy audiotechnikussal. Ha garanciás a JBL akkor cseréld ki, ha nem akkor vidd el szerelőhöz akinem az URL címét elküldöm:
Ha még így sem megfelelő hogy kicseréled, vagy elviszed Veszprémbe a szerelőhöz vagy keresel egy másik JBL szerelőt, akkor nézd meg youtube on, hogy hogyan lehet szétszedni és próbáld meg ellenőrizni hogy a hangszórók minden kábele megfelelően össze van-e köztve az alaplappal. DE A LEGEGYSZERŰBB MEGOLDÁS HOGY NEM RAKSZ BE NAGYON BASSZUSOS ZENÉT.
Én már javítottam fülhallgatót ugyanezzel a problémával. Csak egy JBL Extreme nem ugyan az mint egy fülhallgató. Én fülhallgatónál a következőképp oldottam meg:
1 Szétszedtem
2 Próbáltam nyomogatni a hangszóró membránját, ami először megoldotta a problémámat, de 1-2 nap után újra előjött.
3 Késsel felfejtettem a membránját, vigyázva hogy ne vágjam el a tekercset és azt a vezetéket ami onnan kijön és zsírt raktam egy kevesen a mágnes és a membrán közé. Ezzel tovább bírta. Ezzel kibírta 2 hónapig.
INKÁBB NE NYÚLJ BELE HA NEM VAGY BIZTOS!!
KÉRDEZZ MEG MÁSOKAT IS A TÉMÁBAN MIELŐTT CSELEKEDSZ!
Nem szeretném hogy valaki miattam szarjon el valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!