Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem nyomtat a nyomtató?

Miért nem nyomtat a nyomtató?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hp 1050A típusú nyomtatóm van. Sosem volt vele gond, de most valamiért nem nyomtat mióta új patront tettem bele. Már mindent megpróbáltam, új illesztőprogram, hp print and scan doctor, megtisztítottam a patront... de mégsem boldogulok. A tesztnyomtatást is megcsinálja végig, de üres papírt ad ki. Valakinek valami ötlet? Ja és NEM utángyártott patron van benne :) Előre is köszi

#nyomtató #nyomtatás #hp deskjet 1050A
2018. jan. 7. 22:27
 1/2 anonim válasza:
Próbáld meg leszedni róla a műanyag tokot, és úgy indíts el egy nyomtatást. Ha látid a problémát akkor egyértelmű (lehet nem mozog valami aminek kéne, stb...) Ha nem látod akkor pedig a patrontól az adagolóig tartó úton van baja.
2018. jan. 8. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap megpróbálom :)
2018. jan. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!