Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol lehet beállítani azt hogy...

Yrop kérdése:

Hol lehet beállítani azt hogy a facebookos rajongói oldalamat csak az láthatja, aki likeolja az oldalt?

Figyelt kérdés
Már mindent néztem,neten se találtam választ,lehet egész végig a szemem előtt volt

2018. jan. 7. 15:54
 1/4 Szirty ***** válasza:
Miért akarod erőszakkal befolyásolni az emberek véleményét?
2018. jan. 7. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez közel sem erőszak,ő dönti el hogy mit akar,ha kíváncsi akkor likeolja,ha meg nem éri meg neki akkor nem.Valamint sok sok szabad időmet belefektetem az oldalba hogy én azt mondom valamit valamiért,egérkattintásokra van igényem,cserébe az illető sok órás munkáimnak lehet a szemtanúja
2018. jan. 7. 17:42
 3/4 TrollFater válasza:

Gondolkozz már kicsit haver. Likeoljanak valamit azelőtt, mielőtt eldönthetnék, hogy tetszik-e?

Te úgy akarsz eladni valamit, hogy nem mutatod meg mi az. Érted egyáltalán mi a like lényege?

Nem véletlen, hogy a facebook is elkezdte kigyomlálni a hasonló oldalakat.

2018. jan. 8. 06:55
 4/4 Szirty ***** válasza:
No ugye hogy ugye!? :)
2018. jan. 9. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!