Miért jó monitorhoz a kék fényszűrő réteggel ellátott lencse? És milyen monitorhoz való?
Kék fény szűrése sötétben kíméli a szemet, nem "fárad el" olyan gyorsan a képernyő láttán.
Konkrétan bármilyen monitorhoz használható
Nem értem, hogy jön a webkam a fényerőhöz..
Egyébként, találsz ilyen programot, amit tudsz automatizálni. Ahogy előttem írták, sok helyen már alap funkció.
"akkor nem lenne értelmesebb a monitornak kevesebb kék fényt sugároznia eleve?"
Nem lenne, mert azzal a következménnyel jár, hogy meglehetősen meghamisítja a színeket (minden sárgás árnyalatú lesz).
Egysezerűbb a szinhőmérsékletet átállitani a monitoron.
Gondolom támogatja.
De a Windows 10-ben is van, éjszakai fény néven.
Igazából arra találták ki, hogy a kék, kékes fény gátolja az embert az elalvásban. ezért éjszakai mód.
f.lux - automatikusan állítja a fényerőt meg a színösszetételt is. (amúgy olyan helyeken ahol fontos a színhelyesség eleve nem játszanak az ilyen progik)
van windowsra, linuxra, mac-re, adnroidra, iphonera/ipadre.
"Nem értem, hogy jön a webkam a fényerőhöz.. "
úgy, hogy azzal tudod monitorozni
"Nem lenne, mert azzal a következménnyel jár, hogy meglehetősen meghamisítja a színeket"
wow, nagyot mondtál, de hogy jön ez ide? arról beszéltünk, ha valaki be akarja állítani, hogy éjszaka védje a szemét, akkor szemüveget vegyen fel, vagy a monitoron állítson, esetleg automatiksan a gépe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!