Utángyártott vagy eredeti patront vegyek? Most vettem egy Hp deskjet 2510 es nyomtatót és nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem.
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 15:24
1/8 anonim válasza:
Ártól és pénzedtől függően dönts
2/8 A kérdező kommentje:
Hát..nekem az a legfontosabb hogy működjön a minőség annyira nem.
2017. dec. 31. 15:32
3/8 anonim válasza:
Ahhoz egyáltalán létezik utángyártott? Én csak utántöltöttet láttam, de az drágább volt az eredetinél.
4/8 A kérdező kommentje:
2017. dec. 31. 15:39
5/8 Zoli780806 válasza:
Nem lehet, hogy deskjet ink advantage-t vettél? Mert abba a 650es való nem a 301es. A 301es elég régi típus, nem hiszem, hogy árulják még... Persze elképzelhető, de azért nézd meg a patron számát
6/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a nyomtató belsejébe és 301-es patront ír. Amúgy még a Tesco ba is lehet kapni HP 301 es patront csak ott 6000 Ft....
2017. dec. 31. 15:48
7/8 anonim válasza:
Kösz a linkeket.
Én 650-es patront használok és ahogy látom, itt sem jön ki olcsóbban. Legfeljebb a patronok nagyobb kapacitása lehet érv az utángyártott mellett. Az viszont kétséges, hogy a nyomtató illesztőszoftvere enged-e többet nyomtatni, mint amennyire egy eredeti patron hitelesítve van.
8/8 Zoli780806 válasza:
Jó, hogy megnézted....301es. Jobban jársz az utángyártottal. Pólusban a jégpályánál szoktam venni xl-eset. Semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!