Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megvalósítani?

Hogyan tudnám megvalósítani?

Figyelt kérdés
Van egy fejből pattant ötletem egy kis elektronikai kütyüre, ami szerintem sok embernek könnyítené meg az életét. Jelenleg csak a gondolatnál tartok ami jó, de hogyan lehetne kézzel foghatóvá tenni? Kihez vagy mihez kell fordulni? A válaszokat köszönöm.

2017. dec. 31. 00:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Pl. a szabadalmi hivatalhoz.

2017. dec. 31. 00:38
 2/6 anonim válasza:
100%

Szerintem szabadalmi hivatalt ne. (bocsánat) ha kiadod a kezedből az ötleted akkor más megcsinálja mire levédeted.

Ilyenkor meg kell csinálni egy prototípust. És azzal kell startupp céget alapítani, vagy megkeresni egy befektetőt, és egy jól átgondolt szerződéssel lefektetni a jövőt.

2017. dec. 31. 00:59
 3/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb esetben az "ötlet" nem ér egy fabatkát sem. Amivel pénzt keresel, az az eladott termék.

Ötlete mindenkinek van naponta 10.

Egy jó üzleti terv, megfelelö kapcsolatok, jó gyártási technológia, szállítás, marketing... Ezekkel egy rossz terméket is el lehet adni.

2017. dec. 31. 02:05
 4/6 Szirty ***** válasza:

wampax jól beszél! Az ötlet önmagában semmit nem ér. Meg kell valósítani! Épp a megvalósítás tartalmazza a legtöbb buktatót, mert mint tudjuk "elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van".

Ha magad nem tudod megcsinálni mert mondjuk nem értesz az elektronikához és így van világmegváltó elektronikai ötleted, az meg régen rossz mert az ilyen ötletek rendszerint halva születnek épp a szakértelem hiánya miatt.

De ha nem adod fel, akkor nincs más választásod mint keresni egy megbízható embert aki garantáltan megbízható és a témában szakértő, ki kell kérni az ő véleményét a dologgal kapcsolatban. Ehhez persze ki kell teregetni a kártyáidat előtte.

Ha azt mondja hogy nem lehet megcsinálni ezért meg azért, a tüske ilyenkor mindig ott marad, hogy csak azért mondja hogy lenyúlja az ötletet és később a saját nevében csinálja meg a kütyüt.

Szóval innen még nehéz a mennybe menni (ha nem így lenne, már mindenki rég ott lakna).

2017. dec. 31. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Először utána kell járnod, hogy technikailag megvalósítható-e úgy, hogy közben kellően ergonomikus maradjon, és mindez elérhető áron kerülhessen forgalomba.

Ez a legfontosabb.

2018. jan. 7. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Technikai dolgok ügyében kérdezhetsz, szakembör vagyok. És nem nyúlok le semmilyen ötletet ;-)
2018. jan. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!