Mi baja van a Smart TV-nek?
Sziasztok! Van egy Samsung UE32J4500 Smart TV-m!
Frissítette magától a szoftvert a Tv szoftvert azóta nem müködik rendesen a TV smart része!
Smart Hub-bon nem működnek az app-ok! Állandóan az írja hogy: Folyamatban a Smat Hub frissítése! Kérem probálja később!
Ha rámegyek a menüben a szoftverfrissítés-re akkor azt írja hogy: Jelen pillanatban nincs új frissítés!
Az öndiagnosztika menün belül kiválasztom a Smart Hub kapcsolat tesztje menüpontot az pedig írja hogy: Nem indíthatóak az alkalmazások! Frissíteni kell a TV szoftverjét! Ha nem szűnik meg akkor forduljak az ügyfélszolgálathoz! Hibakódnak az: ERR08003 -t írja!
A legfrissebb szoftver van rajta (1121.0) szoftver! Így nem is lehet frissíteni a szoftvert!
Gyári visszaállítást is próbáltam de ugyanez a probléma!
Mi a probléma? Hogy lehet megoldani ezt a problémát?
'Ha nem szűnik meg akkor forduljak az ügyfélszolgálathoz! '
Ebbol a mondatbol melyik szot nem erted...?
Mindegyik szót értettem! Köszi a kioktatást!
Beszéltem velük!
Az ügyfélszolgálat a gyári visszaállítás javasolta de nem segített! Más javaslatuk nem volt hogy mi lenne a hiba forrása! Nem tudtak segíteni!
Gondoltam hátha itt kapok segítséget!
Sajnos már nem garanciális! Szervizt szeretném megúszni!
De kevés rá az esély ha nincs valakinek egy nagyon jó ötlete! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!