Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek el lehet adni egy...

Szerintetek el lehet adni egy monitort, mely tönkrement, vagy pedig teljesen értéktelen?

Figyelt kérdés

Egy jó monitorról lenne szó, amelyet véletlen elejtettem, ezért sérülhetett a képernyője, így bekapcsolt állapotban látszik rajta 1 repedés és gyakorlatilag emiatt használhatatlan, hisz a képet nem lehet jól látni.

Van bármi értéke egy ilyen eszköznek?

2017. dec. 28. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag véletlenszerű hogy valakinek van-e ugyanilyen készüléke aminek más a hibája, ép a kijelzője.

Egy ismerősöm szintén így járt, ma hívott telefonon hogy lelökte a készülékét és szintén minden működik, csak a kijelző üveg tört össze, nekem adná ha tudom valamire használni, mert a készülékbiztosítása pont nem fedezi a törés kárt.

Kerestem a neten típus alapján hibás készüléket, de pillanatnyilag nem fellelhető az elérhető hirdetési portálokon.

El lehetne adni, ha volna olyan aki megveszi.

De aki nem ért hozzá, az nem vesz ilyet, nem tudja megjavítani.

A szervizek pedig nem foglalkoznak ilyesmivel, ott új alkatrész rendelés, beépítés módszere játszik. Nem játszadoznak azzal hogy rosszat megvesznek és összetákolják. Mire nemmének vele? Ki venné meg? Mikor még szimplán a javítás vagy az alkatrész ára is elrettentő sokszor.

2017. dec. 28. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kb ér annyit, mint egy kiégett villanykörte.
2017. dec. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!