Külső videókártya?
Laptop típusa:
Dell Latitude E6520
Processzor:
2.gen i7 2.7 GHZ
Memória:
8 gb, pontosabban nem tudom
Jelenlegi videókártya:
Intel HD Graphics 3000
Asztali gépet nem veszek, mert a laptopot munka miatt vinnem kell, de itthonra meg jó lenne vele játszani.
Megoldható valahogyan a videókártya "cseréje"?
+ 2.generációs ExpressCard foglalat
Fűrésszel és salétromsavval lehet eltávolítani a jelenlegi videókártyád, mivel az integrálva van a processzorba.
Az express card és a PCI-express pedig köszönő viszonyban sincs egymással.
Ez egy professzionális irodai felhasználásra szánt laptop. Nem játékgép.
De 10 év múlva is menni fog (bár akkorra már erősen el lesz avulva)
A laptopok eleve nem játékra lettek kitalálva. Ha sikerülne is összehozni azt a külső videókártyát, a hűtés még mindig nincsen megoldva. Hiszen egy laptopnak nincsen olyan ventilátorjai ami le tudná hűteni alkatrészeket pár óra játék után.
A másik pedig a proci. A laptop proci kb fele annyit érhet mint egy PC-s CPU.
Én egyszer kíváncsiságból futtattam benchmarkot egy 6. generációs i7-es procival felszerelt MacBook-on, és az én asztali gépemen is amiben egy jó öreg i3-4160 éldegél. Mondanom sem kell, hogy az a laptop i7-es eléggé lemaradt.
Szóval ha veszel is valami erős hűtőpadot, meg egy jó kis videókártyát ami rá van kötve a laptopodra azzal a kis dobozkával (ami nem valami olcsóság), még akkor sem biztos hogy élvezhetően fogja vinni mai, illetve a jövőbeli játékokat.
Megfontolnám a helyedben ezt a beruházást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!