Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért írja ki a gép, hogy...

Miért írja ki a gép, hogy nincs bedugva egy hálózati kábel?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy menetközben elmegy a netem. Először az a kis háromszög jelenik meg, utána a piros X is megjelenik. Mikor megcsinálom a problémamegoldós cuccot, kiírja hogy egy hálóztati kábel nincs bedugva. Ugye mondanom sem kell, hogy be van dugva, és még csak hozzá sem értem véletlenül sem. A problémát úgy tudom kijavítani, ha kiveszem a lan kártyát, és átteszem egy másik csatlakozóba. Ilyenkor a következő újraindításig van net. Mi lehet a baj?

2017. dec. 23. 11:20
 1/4 mamuszos válasza:
Nincs Wifi kapcsolat vagy a kábel nem jó.
2017. dec. 23. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
A kébel egyik napról a másikra el tud romlani? WIFI van
2017. dec. 23. 12:06
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
Nem az elromlásáról van szó. Bármikor kicsúszhat egy ér észre sem veszed. Mert itt pici kis tűk vannak belepréselve a kábelbe. Nem túl tartós pl ha a nyakából már kicsúszott. Vagy kontakt hiba léphet fel. Az első lépés ilyenkor a kábel csere. Utána érdemes tovább vizsgálni a dolgot. Pl másik hálózati kártyával.
2017. dec. 23. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Namár most. Kicseréltem a hálózati kártyát a javaslatodra, így most jó. Egy párszor végeztem újraindítást és eddig stabil. Úgylátszik bevált, köszönöm. Megy a zöld
2017. dec. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!