Mini hifim erősítője 80 Wattos? Vagy mennyi szerintetek? (Kép)
Hifi könyvéből készült kép: [link]
8 Wattos hangfalak vannak hozzá gyárilag 4 ohm, én hozzá akarom kötni a 75 Wattos hangfalamat ami 8 ohm-mos.
"Philips hifim hangfalai akkor hány wattosak lehetnek?"
Valószínűleg nem sokkal (pár wattal) több mint 5W.
Ha az erősítő "4 Ohmos" és a hangdobozok 8 Ohmosak, rákötheted (pláne, hogy nagyobb teljesítményű):
"elvileg" az erősítő által leadható kisebb teljesítménnyel, de szólni fog.
Fordított esetben rizikósabb a helyzet.
"Akkor ez is baj, rákötöttem a genius 2.1 sw-g2.1 1250 házimozimat jack csatlakozón keresztül a hifire?"
Mármint mit (melyik csatlakozóját) mire?
Házimozinak a jack kábelét a hifi fülhallgató kimenetére. [link] A Philips hifimre is rá van csatlakoztatva az egyik. 2db genius 2.1 sw-g2.1 1250 házimozim van, és 2db Yamada h8220 5.1 házimozi is van.
A szekrények, ajtók, konyha asztal is rázkódik rá nyomom egy kicsit a kakaóra, pedig kettő szobával arrébb van a konyha.
Erre kérdésemre is tudnál válaszolni: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Csatornánként 30 watt, az azt jelenti 2x30 Watt?
1. A Genius 2.1 sw-g2.1 1250
* [link]
* [link]
nem egy házimozi, hanem számítógépes hangrendszer.
2. A belinkelt képek jack-rca átalakító kábelek.
3. A 2. pontban említett kábelek és az 1. pontban látható hangrendszer csatlakozói és a #16-os hozzászólásod tekintetében te a minihifi fülhallgató kimenetét a számítógépes hangrendszer vonalbemenetére kötötted rá. Ámbár más célra szolgál a fejhallgató-kimenet, de meg lehet vele hajtani a hangrendszer vonalbemenetét (kicsit nagyobb jelszinttel) - a hangkártyák vonalkimenete gyakran fejhallgatókimenet is egyben.
Ne legyél már hülye!!
Egy ideig azt gondoltam én is hogy a 8ohm os hangfalaim és a 16ohmos erősítőm jó ötlet. De csak 1 hónapot bírt mert nem passzol az ohm
Azt kell nézni nem a wattot!
Ami a lényeg: Kimentek a hangfalaim pedig nem nyomattam őket szét! :D
Ma már az utcát is én ébresztem reggelente mert 4db top és 2db szubládám van:)
Az okoskodóknak mondanám!
Én évek óta hangosítással foglalkozom és értek hozzá!
Látod az én hangfalaimhoz inmár 13 éve nem találok egy méltó erősítőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!