Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lekapcsolás után felvillanó...

Lekapcsolás után felvillanó fénycső mit tegyek? (nem egyszerű probléma)

Figyelt kérdés
segítsetek már rajtam... van egy vadi új világításom egy Odyssea Dual Pro 2x24 wattos akvárium világításom vadi új... az a problémám vele h időnként felvillan lekapcsolás után... először azt hittem h a mechanikus időkapcsoló szar de nem! az tökéletesen szakítja a fázist... utána azt hittem h az elosztó a szar de elvileg az se mert kipróbáltam 3 és mind a 3 ott van tisztán a fázis és a nulla... hiába fordítom meg a dugvillát az elosztóban h a világítás kapcsolója ne a nullát hanem a fázist szakítsa ugyan azt csinálja ugyan úgy felvillan akár hogy forgatom... az adapter és a 230 között ott van összedugva a csatlakozó ahol megvan rajta jelölve... szóval mi lehet a probléma ezzel a szarral?

2017. dec. 16. 00:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!