Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért írják egyesek a Huawei...

Miért írják egyesek a Huawei p9 litera, hogy lassú, míg mások azt írják, hogy rendkívül gyors? Melyik a valós?

Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 20:57
 1/5 anonim válasza:
Nekem a 2017-es változata van meg kb. 3 hete és eddig teljesen jól működik
2017. dec. 15. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szubjektiv vélemények van aki gyorsnak érzi ,van aki vacaknak ,lassunak .neked kell tudni mit akarsz ,én idén egy p9lite,és egy lenovo k6 között gondolkodtam ,tetszet mindkettö de az árával és tudása miatt k6 győzőtt ő lesz karácsonyi ajándékom ,elödje egy egy A5000 lenovo
2017. dec. 16. 07:28
 3/5 anonim válasza:
Pontosan. Kinek mi. Én most 2 napra kaptam egy xiaomi redmi note 4-et tesztelni, 50.000 Ft környékén van és teljesen jó.
2017. dec. 19. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy ki és mire használja. És persze ha valaki rootolja a telefont akkor egy kis munkával jobb teljesítményt tud kihozni belőle.
2017. dec. 22. 12:12
 5/5 anonim válasza:
Én semmi pénzért nem vennék Huawei-t. Nekem még mindig ilyen #nonamemárka. Én csak Iphont veszek, az tetszik a legjobba. De kinek mi!
2017. dec. 22. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!