Mire szolgál az Adobe Reader, Adobe Flash Player?
Adobe Reader --> PDF kiterjesztésű fájt megnyitó program.
Adobe Flash Player --> Flash alapú tartalom (pl videó) lejátszásához szükséges program, vagy bővítmény.
A Microsoft PowerPoint fájlkiterjesztése a ppt (PowerPoint Presentation), illetve a pptx. A fwd, és fw kiterjesztésű fájlokat biztos nem tudsz megnyitni vele.
Pontosan miről volna szó? Van egy konkrét program/játék mappa?
A Google a FWD fájlkiterjesztésre azt írja, hogy:
"Custom fireworks display created by RollerCoaster Tycoon 3, a theme park simulation game developed by Atari"
Konkrét példák pl. : Fwd:Fw:Fwd CSODASZEKRÉNY
Fwd:Fw:Fwd UTAZZ!
Ezeket meg tudtam régebben nyítni, de valahol valamit le töröltem amit nem szabadott volna. Telepíteni akartam a : Microsft Office Power Point Viewer-t (ez nyítaná talán) de azt írja ki : A telepítés folytatásához el kell fogadnia a Microsoft szoftwer licenc-szerződést.Háát ezt... azt hiszem érted.
Amiket ideírtál (fwd), az a továbbított levelek szövegtartalma, egy szót nincs mihez rendelni. Te a levélhez csatolt mellékletet akarod megnyitni, ahhoz kell a Powerpoint program. Vedd észre, hogy a levél szövege mellett van egy fájl, az a melléklet vagy csatolmány.
És ha nem értesz egyet a szoftver használati feltételeivel, akkor nem telepíted, ennyire egyszerű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!