Gmailt nem enged letre hozni a tablet amkt hasznaltan vettem keri a regi felhasznalot amivel szinkronizalva volt az eszkoz mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Csinaltam egy rendszervissza allitast es uj gamailt. es nem hagyja jova hibat ir ki.ellenorzeskor.es hogy azzal probalunk belepni amely szinkronizalva volt.ezen az eszkozon.akinek volt ilyen problemaja kerem segitsen2017. dec. 10. 16:53
1/3 anonim válasza:
Amikor égő gyári visszaállítást csináltam, mindent törölt a teloról, gmail fiókot is. Egyébként lehet többször fiókot is csinálni.
2/3 anonim válasza:
Amikor én gyári visszaállítást csináltam, mindent törölt a teloról, gmail fiókot is. Egyébként lehet többször fiókot is csinálni.
3/3 A kérdező kommentje:
En is csinaltam uj gmailt de nem.engedelyezi a tableten jovahagyni azbuj gmailt.keri a regit (hasznaltan vettem) es akitol vettem nem tudja a jelszavat
2017. dec. 11. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!