Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy hogyha a...

Miért van az, hogy hogyha a számítógép fölé teszem a telefonom, akkor lefagy a gép?

Figyelt kérdés
A gép fölött olyan 5 centivel van az asztal, arra ha leteszem a mobilt egyszercsak begerjed a hangszóró és lefagy az egész :D És mindig miután gerjed egyet. Van tippetek hogy miért csinálja?
2010. jún. 1. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom rá a választ, de nekem meg ha a számítógépem közelében porszívózom, akkor fagy le. Valami mágneses dolog lehet a háttérben.Statikus feltöltődésre gondolok.
2010. jún. 1. 16:41
 2/4 anonim válasza:

Amikor vetted a gépet rá volt írva:

TELEFONT VAGY AHHOZ HASONLÓ MÁGNESES ESZKÖZÖKET LEHETŐLEG TÁVOL TARTANI A GÉPTŐL.

Mágneses dolog is van a háttérben.

2010. jún. 1. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Jól van, bocsánat a tudatlanságomért. Csak kíváncsi vagyok :D
2010. jún. 1. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nem volt ráírva... Gép az asztal alatt, asztalon telefon, gép mellett a földön mélyláda, és semmi probléma nincs. Porszívózhatok is mellette :D
2010. jún. 2. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!