Mit jelent ez a kijelzőn? (Milena légkondi)
Figyelt kérdés
Nos adott egy Légkondi (belső szobai) Eddig ment tökéletesen ma viszont egy szokatlan dolgot vettem észre (az útmutatót elolvastam nincs benne semmi ilyen) Az eszköz MAXIMUM 30C fokot tud leadni. De itt van az érdekesség a kijelzőén 33 fokot mutat amit viszont ki se írhatna ( gondolom ez egy hiba kód. Én nem találtam rá semmit de nem csodálkoznék ha valaki egyszerre találna. Minden esettre a gépet nem tudom kikapcsolni távirányítóval és a kikapcsolásra ad ki csak hangot de akkor sem reagál rá. Az a valami ami irányítja a levegőt (lapát izék) Azok kint vannak mint amikor bekapcsolva van a gép. Nem villog Minden ötlet és hozzászólás érdekel. persze normálisak :) Köszönöm előre is. További kellemes napot!2017. nov. 27. 15:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!