A Panasonic LR6 AA Industrial alkaline újratölthető? Ha igen, Energizer töltővel tölthetem?
Szia, próbáltam guglizni, leírás vagy kép után, de minden szart kidobott csak ezt nem, még képet sem találtam olyat amin látszik az elem leírása.
ezért kérném is, nézd már meg van e rá valami olyasmi írva hogy: Do not recharge, vagy valami hasonló.
amúgy, ha újratölthető lesz(az az előbbi kérésből kiderül majd) akkor nagy valószínűséggel fogod tudni tölteni.
Nekem pl van egy kb 6 éves hama töltőm, azóta ami akku hozzám kerül azzal töltöm, akármilyen összetételű is, eddig semmi gond ne volt vele, se í töltővel, se az akkus elemekkel, bár elképzelhető h romlik a hatásfoka, vagy az élettartama, de én ezt eddig még nem vettem észre.
majd írsz akkor.
Üdv: Roland
Ez épp a problémám,hogy semmi ilyen nincs ráírva.Sem az,hogy rechargeable,sem az ellenkezője.Amit találtam rajta:Not for retail Trade, és:Caution: May explode or leak if recharged inserted improperly,mixed with different battery types or disponed of in fire.
Megköszönném,ha ebből meg tudnád állapítani,mit tegyek.Meg persze az előző válaszod is köszi!
Üdv:Picaro
Na szia, a múltkori vagyok még mindig, legutóbb még nem voltam benne biztos, utána kellett néznem, de az alkaline, vagy magyarosabban alkáli elemek nem tölthetők, azok úgymond a sima elemek. rem azért tudsz mit kezdeni addig is velük.
Jah, és az e-mailed megkaptam.
A töltőmárkák és az elemmárkák közti átmenet az továbbra is gond nélkül megoldható, mint mondtam én mindenféle márkát töltöttem már a hama szarságommmal. Bármi kérdés van, tudsz ide is, vagy mailre is lőni...
További szép napot: petrol8906@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!