Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Seggítene ez a fejledztés a...

Seggítene ez a fejledztés a számitogépemen?

Figyelt kérdés

Szóval van egy régi számitogépem amit egy ideig nem használtam. Most használatba venném de túl sokat nem költenék rá.

Különösem a minecraft nevezetű játékkal játszanék ami ugy tudom proceszor függő játék. Nos most a játek elindul de a látótávilságit sajnos teljesen le kell vegyem. Emlitettem már, hogy nem egy 2017 es modelröl van szó ezért a proceszora egy:amd athlon dual core processor 4450e 2.30 ghz, 1 GB ram és ha jol tudom akkor egy nVidia geforce 9200 van benne (lehet hogy más...).

Szóval segitene ha vennék bele 4 Gb ranot és uj windowsot raknék bele?

2017. nov. 25. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:

"Szóval segitene ha vennék bele 4 Gb ranot és uj windowsot raknék bele?"

Semmit sem gyorsulna tőle

2017. nov. 25. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
hogyne, 1GB RAM-nal tekeri a merevlemez pagefile-t, legalabb attol megszabadulsz.
2017. nov. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!