Miért nem tudok a wish-en Maestro kártyámmal (otp) fizetni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 15:30
1/7 anonim válasza:
1.Elfogadott kártya a Maestro ott? Tehát fel van tüntetve a logója?
2.Alkalmas a Maestro kártyád online fizetésre?
3.Aktiválva van?
Ha mindháromra igen a válasz, akkor kérdezd a bankod!
2/7 anonim válasza:
Visa/Mastercard az általánosan elfogadott kártya, kevés áruház enged Maestro-val fizetni, jellemzően nem lehet.
Ezt annyival orvosolhatod hogy külön Paypal-ra regisztrálsz mert az elvileg támogatja és azon keresztül fizetsz, ha az adott áruházban van PP-fizetési lehetőség.
3/7 anonim válasza:
We currently accept payments through the following payment providers:
Visa, Mastercard, American Express, Discover, Cirrus, and Maestro
4/7 anonim válasza:
Akkor az első kérdésre igen a válasz. Marad a másik kettő.
5/7 anonim válasza:
Fényképezd le és küldd el nekem, majd kipróbálom, hátha... :D
6/7 anonim válasza:
Nekem nem engedte, csak úgyhogy átállította a pénznemet eurora, aztán pay payal fizettem.
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én is vásároltam már innen, és mivel egy számlához két kártyánk van a nejemmel, kiderült, hogy lehet OTP-s kártyával is (Maestro) fizetni, de csak akkor, ha a kártya úgynevezett "Dombornyomott".Tehát a hátsó része felől vannak a számok "átnyomva".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!